Grafische vormgever

Als grafisch vormgever ben ik creatief werkzaam binnen de grafische sector. In het kort kun je mijn werkzaamheden als grafisch vormgever het beste omschrijven als het verzorgen van de grafische vormgeving van drukwerk zoals brochures, visitekaartjes, tijdschriften, boeken, folders en affiches. Ook kan ik als grafisch vormgever verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en maken van uw grafisch vormgeving van websites. In de online situatie kun je mij als grafisch vormgever ook omschrijven als een webdesigner.

grafische vormgever

De grafische vormgever werkt samen met u

Het grafisch vormgeving heeft niet alleen meer betrekking op gedrukte media, omdat het internet minstens net zo belangrijk is als grafisch vormgever. Het is dan ook de grafisch vormgever die in samenspraak met de opdrachtgever de vormgeving verzorgt tot een uiteindelijk resultaat. Bij vormgeving kan men onder andere denken aan de lettergrootte, foto’s, illustraties en kleurgebruik. Het beroep grafisch vormgever is aan te merken als een belangrijk beroep, omdat grafische vormgeving ook betrekking heeft op websites. Een goede vormgeving van websites zal bijdragen aan het doel van de website. Grafische vormgeving is net zo belangrijk als een goed werkende website, omdat de grafische vormgeving voor een belangrijk deel zal bepalen of bezoekers blijven hangen op een website. Het is bijvoorbeeld ook de grafisch vormgever die de huisstijl en beeldmerk van websites en bedrijven zal bepalen. Het beroep grafisch vormgever is een creatief beroep waarbij technische kennis en ICT-kennis erg belangrijk zijn.

visitekaartjes grafische vormgeving

Waarom kiezen voor Dardani?

Dardani heeft meer dan 20 jaar ervaring in het grafische vak. Ik denk met u mee in het totaal plaatje over de communicatie van uw bedrijf, we noemen dit ook wel het concept denken. Hierdoor kijk ik heel breed naar uw onderneming zowel op allerlei grafische concepten maar ook naar de uitstraling in de toekomst voor uw betreffende doelgroep. Als ondernemer kijk je vooral vanuit je eigen dienst naar je doelgroep. Ik kijk ook vanuit de doelgroep naar jouw bedrijf en help hierin verbetering in aan te brengen.

Toe aan een nieuw grafisch ontwerp?

Neem contact met mij op om uw wensen kenbaar te maken. Mail info@dardani.nl of bel me +31 (0)6 29 181 182