Meer dan 20 jaar ervaring.

Als je meer dan 20 jaar in het vak zit, mag je wel zeggen dat je ‘around the block’ bent geweest. Al haast ik me te zeggen dat je in dit vak nog elke dag bijleert. De ontwikkelingen volgen elkaar immers razendsnel op.

Wat opvalt, is dat de aandacht voor typografie binnen de reclame minder wordt. Opmerkelijk, want het is sterk beeldbepalend en veelzeggend voor de professionaliteit.

Mijn doel als grafisch vormgever, zal altijd zijn om jou als opdrachtgever effectief verder te helpen met het (her)positioneren van de organisatie, de dienst of het product.

Met inlevingsvermogen, oog voor detail en op basis van een heldere visie creëer ik creatieve en functionele reclame-uitingen. Grafische vormgeving, conceptontwikkeling en fotografie zijn daarbij mijn specialiteiten.